Sælg din bil

Person og varebiler købes kontant eller sælges i kommision

Vi vil meget gerne købe din bil eller hjælpe dig med at sælge den. Skal du have solgt din bil her og nu, vil vi gerne give et kontant bud.

Har du lidt tålmodighed vil vi gerne tage din bil i kommission og formidle salget for dig, derved opnår du en højere pris for din bil.

Fordele ved kommission:

En højere pris da sælger og køber deler forhandleravancen.
 
Vi sætter din bil til salg. Vi sørger for at der bliver taget billeder og bilen bliver nøje beskrevet hvorefter den bliver indsat på de store portaler: Bilbasen, Biltorvet, DBA, Accept Auto o.s.v..

Hvis køber ikke har mulighed for at købe bilen kontant, kan vi købe bilen af dig og derefter lave en finansiering på bilen til den nye ejer.
 
Er der i forvejen et lån i bilen, er det ikke noget problem idet vi sørger for at indfri lånet når bilen handles.

Skal bilen have klargøring eller serviceeftersyn før salg, klarer vi det på eget værksted og der skal først afregnes når bilen er solgt eller hvis du ønsker at afhente bilen og selv sælge den.

Transport af bilen hertil fra hele landet sørger vi for. Prisen på dette ligger typisk mellem kr. 1000 og kr. 2000 alt afhængig hvor i landet du befinder dig. Der afregnes først når bilen er solgt eller hvis du mod forventning ønsker at hente bilen.

Vi har forsikring der dækker din bil når den står på vores plads samt under prøvekørsel. Forsikring dækker også hvis du afleverer nummerpladerne og dermed slipper for ejerafgift i den periode hvor bilen er til salg.

Vi sørger for at afmelde din bil og indregistre den til den nye ejer. (det er her der ofte opstår store problemer når der handles bil privat)

En anden fordel ved at sætte bilen i kommission hos os er, at vi også køber biler kontant og har derved mulighed for at tage en bil i bytte. Det øger sandsynligheden for salg af din bil.

Desuden kan vi tilbyde kunden forsikring mod mekanisk svigt hvilket er en stor fordel når der handles mellem private.

Solgt eller gratis. Lykkes det ikke for os at sælge din bil, og du ønsker at hente bilen, koster det ikke noget. Det eneste der skal betales før afhentning er hvis vi har penge til gode hos dig for transport, klargøring o.s.v. Ting som på forhånd er aftalt.

Kan du ikke undvære din bil mens den er til salg, er det ikke noget problem. Vi hjælper gerne med at finde køberen. Når køberen er fundet kan du selv stå for fremvisningen.

Birkelund Biler er et 100 % dansk eget firma, med mere end 30 års erfaring i køb og salg af biler. Du kan trygt henvende dig til os.

Vi er medlem af Dansk bilbrancheråd hvilket giver både sælger og køber garanti for en ordentlig behandling.

 
Alle punkter med en * skal udfyldes hvis skemaet skal fortsætte til vores firma.
     
    
Alle punkter med en * skal udfyldes hvis skemaet skal fortsætte til vores firma.

 
Salg / Kommission
Bilpleje
Eget værksted

Birkelund Biler | Østergade 62 | DK-6623 Vorbasse | Tlf.: +45 40 40 44 95